Wij zijn Frodo en Perla

Hallo! Wij zijn Frodo en Perla, de makers van deze overheerlijke website. Wij zijn twee vrienden die van lekker eten houden, maar geen fan zijn op lang in de keuken staan. Daarom houden wij van leuke, lekkere en makkelijke gerechten. Easy peasy.

Het was ergens in april 2017 dat we elkaar via WhatsApp als vaste prik aan het einde van de dag begonnen te vragen wat er die dag gegeten ging worden. Hier kwamen zulke watertandende ideetjes uit, dat we besloten om er een weblog van te maken. Wij zijn allebei groot fan van comedyserie ‘The Good Place‘ en zo werd de naam ForkYou gekozen voor deze overheerlijke website. En de rest is geschiedenis!

Helpende hand

Recepten schrijven is voor Frodo flink lastig omdat hij dyslectisch is. Gelukkig is Perla een uitstekende tekstschrijver en helpt ze een handje, zodat je niet in de supermarkt op zoek hoeft naar zuot of zlefrijzend balkmeel. Perla is van beroep tekstschrijver en ze ademt zowat woorden. Neem voor meer informatie gerust een kijkje op haar website.

De website Forkyou.nl is niet commercieel of professioneel. Het wordt gewoon met heel veel plezier gemaakt. Er worden (on)regelmatig nieuwe recepten toegevoegd. We moeten tenslotte ook maar net iets verzinnen of ergens tegenaan lopen waarvan we zeggen: Dat moet op ForkYou! Maar áls er iets nieuws op de site komt, dan kun je dat zien aan onze Facebookpagina of ons Instagramaccount.

Wij hopen dat iedereen veel plezier beleeft aan het maken van onze recepten en dat je maar mag smullen van wat je ervan hebt gemaakt. Wij wensen jullie dan ook alvast smakelijk eten!

Wist je dat Frodo en Perla in 2019 samen het prachtige koffietafelboek Strand in je Hand hebben gemaakt? Je kunt het boek bestellen op de webpagina van Strand in je Hand, bij BoekScout of bij Bol.com.

ForkYou.nl is niet aansprakelijk voor ongevallen of schade bij het bereiden van onze recepten. Dit klinkt misschien een beetje maf, maar ja, in deze tijd kun je maar beter duidelijk zijn en nu is het in ieder geval gezegd.