Spullen! Voor alle fans van ForkYou

Het concept van ForkYou is voortgekomen uit onze vorige website en de geweldige comedyserie The Good Place. Als je deze niet kent, verwijzen we je graag naar Netflix. Toen we wat online research aan het doen waren, kwamen we leuke spullen met ForkYou erop tegen. Dat is nog eens een leuke gimmick voor onze nieuwe receptensite! Met een ForkYou-mok begin je de dag tenslotte al goed. Vul hem met koffie, thee of een andere vloeistof naar keuze.
Je kunt de schorten bestellen in alle kleuren en maten.

Spullen!

In onze recepten gebruiken we de term ‘spullen!’. Je hebt tenslotte spullen nodig om een gerecht klaar te maken en dat zijn niet altijd alleen maar ingrediënten.

Natuurlijk is ons hoofditem momenteel de ondergewaarderde vork. De vork wordt in veel gerechten vervangen door stokjes, maar dat kan geen kwaad. Alle gerechten die je met stokjes kan eten, kun je tenslotte ook gewoon met een vork eten. We vinden het eten met stokjes gewoon leuk. Je doet misschien iets langer over je maaltijd, maar dit heeft vooral positieve effecten. Je lichaam heeft dan meer tijd om te beseffen dat het voldoende eten binnen gekregen heeft. Zo ben je dus eerder verzadigd. True story! Kijk eens rond op deze site en prik een vorkje met lekkers, zoals deze salade. Onze recepten hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn easy. Waarom niet! Als je iets heel lekkers kunt bereiden op een makkelijke manier of in weinig tijd, is dat toch een uitstekend plan? Easy peasy, lemon squeezy.

ForkYou en de groetjes!